Fillers

Fillers är gel bestående av hyaluronsyra, som finns naturligt i vår kropp. Hyaluronsyra medverkar till att ge huden fukt och volym. Fillers kan sprutas in under huden för att förbättra ansiktskonturen, volymfördelning och behandla rynkor. Fillers är en av de mest populära estetiska behandlingarna eftersom de ger omedelbart resultat. Den är inte varaktig utan bryts ner succesivt. Vi på Nordiska Skönhets Kompaniet använder
oss av Stylage filler. 

FILLER

Stylage har världens största sortiment av hudfillers. Därför kan du förvänta dig ett fantastiskt resultat då vi kan behandla med det som passar dig bäst. Stylage klassas som den tredje generationens hudfiller bestående av hyaluronsyra. Alla Stylages hudfillers innehåller antioxidanten Mannitol som resulterar i mindre svullnad och rodmad Dessutom bryts fillern långsammare ned i huden, än andra. Stylage tillverkas i Frankrike av Laboratorie Vivacy.

VAR KAN MAN ANVÄNDA FILLERS?

Fillers finns i sju olika koncentrationer. S för fina linjer, M för rynkor och veck samt läppar, L för djupa linjer och veck, XL för att bygga volym i till exempel kinder samt Special Lips för läppkonturer och volym. Hydro och Hydromax är till för att återfukta och vitalisera all typ av hud såsom ansikte, dekolletage och händer med mycket bra resultat.

  1. Korrigering av mörka ringar under ögonen
  2. Återställa ansiktets naturliga volym på kinder och haka
  3. Korrigering av näsa
  4. Slätta ut ojämnheter mellan näasa och mungipor
  5. Volymökning samt korrigering av läppar
  6. Förstoring/konturering av kälinje

HUR GÅR BEHANDLINGEN TILL?

Före behandling med fillers går jag igenom med dig hur själva behandlingen går till och diskuterar vad just du vill uppnå. Du får även tid att ställa frågor. Själva behandlingen görs sedan genom att fillers injiceras i små mängder i huden med en tunn och fin nål. Vissa personer kan uppleva obehag och då en bedövningssalva oftast används. Behandlingen är ett enkelt ingrep och ingen eftervård behöves. Efter behandlingen kan dock uppstå lätt rodnad, svullnad eller blåmärke som oftast försvinner inom ett par dagar. Efter läppförstoring kan läpparna vara svullna i flera dagar.

HUR LÄNGE HÅLLER FILLERS?

Fillers S, M och L håller normalt 9-12 månader, XL 12-18 månader. Vid behandling av läppar med “Lips” cirka 6-9 månader med L 6-12 månader. På vissa personer bryts Stylage ner snabbare.